logo
Introductie
Algemene Informatie
Wandelingen Jo-Ne
Wandelingen in regio
Wandellinks
Wandelervaringen
In de kijker
Statistiek website
Gastenboek
Contact
Computerhulp
Sitemap
LAATSTE NIEUWS


Bezoekers vanaf maart 2008

Laatste Nieuws:

 

In deze rubriek treft u het laatste voor leden belangrijke nieuws en informatie vanuit het bestuur en onze wandelbond aan. Tevens ook de linken naar de bladzijdes van de website die het laatste zijn bijgewerkt en/of zijn toegevoegd. 

 

 

06 mei 2021:  

 

Beste Jo-Ne leden,

de Corona-pandemie en daardoor het wegvallen van de clubwandelingen van de wandelverenigingen, het wegvallen van de wekelijkse foto's van Jac (vanwege zijn kapotte foto-camera) en nu helaas ook nog door het plotseling overlijden van John zijn verhalen en foto's, zorgen dat de bijdragen aan onze toch mooie website zeer beperkt blijven. Uiteraard hopen wij dat deze leegte dadelijk als het weer kan na de pandemie zal worden ingevuld door een of meerdere leden van onze club. Heeft u nieuwe ideeën/voorstellen en/of bijdragen voor deze site, stuur ze en hebt u hierbij nog eventuele hulp nodig, aarzel dan niet om dit aan te geven bij een van onze bestuursleden of bij mij (= webmaster Jo Wetzelaer).  De contactadressen kunt u vinden (links) in de rubriek Contact.

Een van mijn (overige) hobbies is fotografie. Van zowat alle privé-gebeurtenissen zet ik berichten en mijn foto's op Facebook. Zo ook van mijn (veelal korte) wandelingen in de buurt (Limburg, België, Duitsland).

Mijn voorlopig idee om deze site toch wat nieuws te brengen, is om jullie vanaf nu maandelijks tot voorlopig het einde van de pandemie/begin van de aanvang clubwandelingen van de bond een bericht met links te sturen met verwijzingen naar mijn korte wandelingen en foto's op Facebook en naar mogelijk overige sites die interessant kunnen zijn om wat ideëen/tips op te doen: 

 • In de maand april 2021 heb ik korte wandelingen/foto's gemaakt te Rimburgons heuvellandSchinveldBaneheideOspeldijk, en Windraak, Klik op de betreffende link. Heeft u geen facebook-account en krijgt u een venster met de vraag om in te loggen of zelf een account te maken, klik dan op Niet nu.  U kunt nu door het klikken op een van de foto's gewoon alle foto's zonder account bekijken.
 • Op 03 mei j.l. ontving ik van een medewerkster van C&A het volgende bericht: Beste meneer/mevrouw, Op uw website somt u handige linkjes voor wandelaars op (= rubriek Wandellinks). De artikelserie van C&A over wandelen en lange afstandswandelen is een leuke aanvulling: https://www.c-and-a.com/nl/nl/shop/wandelen-en-lange-afstand-wandelen-raadgever.  Graag hoor ik van u of dit mogelijk is. Ik heb de link inmiddels permanent (ook) in de genoemde rubriek geplaatst. 

 05 mei 2021:  

 • Met verslagenheid ontvingen we vandaag het overlijdensbericht van ons oud-(bestuurs-)lid John Driesen. Na zijn lidmaatschap bleef John trouw zijn wekelijkse wandelervaringen naar ons toesturen. Op 07 maart j.l. (zie onderstaand) stopte opeens zijn wekelijkse post aan ons. Duidelijk is nu waarom. Wij wensen zijn vrouw Hennie en de overige familie veel sterkte toe met dit grote verlies. John, bedankt voor je positieve bijdragen aan onze wandelclub.    

17 april 2021:  

 • Van de president van Les Amis du Tumulus FFBMP Dominique Coulon ontvingen wij het bericht met foto van het recente overlijden van de heer Marcel Coisman (geb. 26-12-1955 - gestorven 13-04-2021) ook geen onbekende voor onze club. Wij wensen de familie en de FFBMP veel sterkte met dit verlies.    

13 april 2021: 

 • De Meibloesemtocht die oorspronkelijk gepland stond op 08 en 09 mei 2021 is helaas i.v.m. Covid-19 voor beide geannuleerd.  E.e.a. is inmiddels ook bevestigd door de bond Wandelsport Vlaanderen. De eerstvolgende wandeling georganiseerd namens de bond door Jo-Ne Vijlen zal gehouden worden op 07 en 08 mei 2022.  

09 maart 2021: 

01 maart 2021: 

 • John Driesen wandelde op zaterdag, 27 februari 2021 te Herkenbosch.      

22 februari 2021: 

 • John Driesen wandelde op zaterdag, 20 februari 2021 te Roggel.     

15 februari 2021: 

08 februari 2021: 

25 januari 2021: 

18 januari 2021: 

11 januari 2021: 

18 juli 2020: 

 • Vandaag doorgekregen van onze voorzitter Frits Boot dat onze wandelclub in overleg met de Raad van bestuur van de bond en de verantwoordelijken voor de wandelkalender tot overeenkomst zijn gekomen m.b.t. de toekomstige wandelingen die komende jaren georganiseerd kunnen worden door onze wandelclub en wel in:

  2022: 7 en 8 mei

  2023: 13 en 14 mei

  2024: 11 en 12 mei

  De wandeling is dus altijd in het weekend van week 19.

  De naam voor de wandeling in 2021 zal zijn Meibloesemtocht Jo-Ne Vijlen.

   

 

 

Top
Wandelclub Jo-Ne Vijlen  | Secretariaat: 06-38593533